Voimailu

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
PDF-tiedostoKisoihin valmistautuminen-2022-01-25.pdf (106 kB)
Nostajan muistilista kisoihin valmistautumiseen
PDF-tiedostoMuistilista kisahuoltajalle-2022-01-25.pdf (101 kB)
Ohjeita kisahuoltajalle
MS Excel -tiedostoTreenipäivyripohja_RautU.xlsx (424 kB)
Valmentaja Tuovisen luoma treenipäivyri

Rautalammin Urheilijoiden voimalujaosto perustettiin 2021. Ensimmäisenä toimintavuonnaan jaosto aloitti kisaamisen voimanostossa. Voimanosto on laji, joka koostuu kolmesta nostomuodosta, joita ovat jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastanosto. Lisää tietoa lajista löytyy Suomen Voimanostoliiton kotisivuilta www.suomenvoimanostoliitto.fi

Voimailujaosto avustaa jäseniään oikeaoppisen nostotekniikan opettelussa, varustehankinnoissa, sekä harjoitteluohjelmien laadinnassa. Mukaan toimintaa pääsee ottamalla yhteyttä jaoston puheenjohtajaan tai sihteeriin.

 

Yhteystiedot:

 

rautuvoimailu@gmail.com

Puheenjohtaja: Jani Tuovinen, 0405602078

Sihteeri: Kalle Hänninen

 

 

Jalkakyykky on voimanostossa ensimmäinen kilpailtava nostomuoto. Jalkakyykyssä nostajan on kyykistyttävä vaadittavaan syvyyteen, jotta nosto voidaan hyväksyä. (Kuva: KujisPhoto Oy)
Penkkipunnerrus kisataan lajissa toisena nostomuotona. Kisoissa tanko on pysäytettävä rinnalle ja noston aikana jalkojen on pysyttävä lattiassa sekä takapuolen penkissä. (Kuva: Suomen Voimanostoliitto)
Maastanosto on kisattavista nostomuodoista viimeinen. Noston voi suorittaa joko perinteisellä kapealla jalka-asennolla tai leveällä sumotyylillä. (Kuva: KujisPhoto Oy)